Edustimme menestyksekkäästi vahingonkärsijöitä asfalttikartellissa

Edustamillemme kunnille ja kaupungeille miljoonien korvaukset asfalttikartelliasiassa

Lakiasiaintoimisto Heikkilä & Co edusti menestyksekkäästi yhdeksää kuntaa ja kaupunkia asfalttikartellin korvausvaatimuksissa, ja auttoi niitä saamaan vahingonkorvausta, viivästyskorkoja ja oikeudenkäyntikuluja yhteensä miljoonia euroja vuonna 2016 päättyneessä mittavassa oikeudenkäynnissä.

Asfalttikartelliasiassa oli kyse palveluiden ylihinnoittelusta. Siinä 39 kuntaa ja kaupunkia vaati korvausta kahdeksalta asfaltointiyhtiöltä. Asfaltointiyhtiöt olivat sopineet laittomasti vähimmäishinnoista ja perineet lähes kymmenen vuoden ajan kunnilta ylihintaa asfaltointiurakoista. Asfalttikartellin vaikutukset olivat laajat: korvauksia vaati kaikkiaan 39 kaupunkia ja kuntaa. Lopulta asfalttikartelliasiassa hovioikeus tuomitsi kartelliin syyllistyneet maksamaan kunnille vahingonkorvauksia noin 27 miljoonaa euroa.

Laajoja kartelleja ei tule ilmi jatkuvasti, joten vain harvalla suomalaisella lakiasiaintoimistolla on kokemusta vahingonkärsijöiden edustamisesta kartelleissa. Lakiasiaintoimisto Heikkilä & Co on yksi niistä. Autamme vahingonkärsijöitä saamaan korvaukset aiheutuneesta vahingosta. Ota yhteyttä ja keskustellaan asiastanne.

Asfalttikartelliasiassa lisätietoja antaa

Timo Heikkilä
Toimitusjohtaja, juristi, yrittäjä
010 2899 411
timo.heikkila@heikkilaco.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.