Suositukset

Tyytäväinen asiakas – sitä tavoittelemme kaikessa toiminnassamme

Asiakkaamme kertovat

Keräämme järjestelmällisesti kuukausittain asiakkaidemme näkemyksiä meistä, palvelumme laadusta ja osaamisestamme. Asiakkaidemme antama palaute on meillä aina oppimisen paikka.

Teemme selvästi asioita oikein, ja tinkimätön työ on vienyt meidät pitkälle. Olemme saavuttaneet laajan asiakaskunnan luottamuksen koko Suomen alueella. Tämän vahvistaa se, että yhdeksän asiakasta kymmenestä suosittelisi meitä ystävälleen tai liiketuttavalleen.

Salaisuutemme? Ahkerat ja raudanlujat asiantuntijamme, jotka hoitavat toimeksiannot tehokkaasti ja aina asiakkaan etua ajatellen

Luotettava valinta

9/10 suosittelee
Jatkuvan asiakastyytyväisyysseurantamme mukaan

Palvelu ja osaaminen on hyvää / ammattitaitoista. Eikä mene turhaa aikaa.

Sopimusasian hoitaminen
Yleisarvosana 10/10

KEP Automaatio Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä ja toivomme yhteistyön jatkuvan pitkään. :)

Juridinen koulutus
Yleisarvosana 10/10

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Heikkilä & Co hoitaa juridiset toimenpiteet ja prosessit asiantuntevasti ja asiakkaan kannalta ymmärrettävästi ja läpinäkyvästi. Toimenpiteiden edellyttämät juridiset muodollisuudet hoituivat jämptisti. Erityisenä mainintana laskutus on läpinäkyvää ja kohtuullista pienille asiakkaille.

Asunnon haltuunotto
Yleisarvosana 10/10

As Timpurinhovi Oy

Miksi valita Heikkilä & Co hoitamaan asiaanne?

  • Yhdeksän asiakastamme kymmenestä suosittelisi meitä ystävälleen tai liiketuttavalleen (vahvistaa jatkuva palautekyselymme).
  • Kiinteistölakimiehemme ja yritysjuristimme hoitavat noin 600 erityyppistä juttua vuodessa, eli tietoa ja osaamista on kertynyt koko lakimiestiimille.
  • Kaikilla kiinteistölakimiehillämme ja yritysjuristeillamme on koko tiimin tieto ja kokemus käytettävissään.

Asianajaja ymmärsi heti, millaista lisäarvoa hänen palvelustaan tilanteessani halusin. Asiani käsiteltiin tehokkaasti mutta riittävällä laajuudella.

 Asunto-osakkeiden kauppa
Yleisarvosana 10/10

Kaikin puolin loistavaa asiakaspalvelua. Hyvä ja asiallinen yhteydenpito ja eri vaiheiden läpikäynti asiakkaan kanssa. Lämmin kiitos ja helposti voin suositella teitä niin pienempiin kuin isompiinkin oikeudellisiin pulmiin.

Riita-asian hoitaminen
Yleisarvosana 10/10

Juristi hoiti asiamme niin hienosti, ettei vastapuolella ollut mitään sanottavaa. Säästimme pitkän pennin luottamalla häneen!

Omakotitalon urakkaan liittyvä konsultaatio
Yleisarvosana 10/10

He kaikki suosittelevat meitä sinulle

Suosittelijan nimiYleisarvosanaJutun aiheKommentti
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupaa kertoaAsioinnin yhteydessä syntyi heti käsitys, että te otatte asian hoitaaksenne, ja olette ”meidän puolella”. Itse koin, että tämä luottamuksen tunne oli erittäin tärkeä läpi koko prosessin. Ammattimainen ote teidän puolelta lisäsi merkittävästi tätä luottamusta, selvästi ja hyvin muotoillut vastineet esimerkiksi. Välillä jouduitte myös tukemaan vähän henkistä puolta kun asian aiheuttama huolitaso pääsi nousemaan minulla :-) Suurkiitos vielä!
Aspro Oy10/10Kauppakirjan tarkistusHelppo asioida kanssanne.
Milla L.10/10Asunto-osakkeiden kauppa ja kauppakirjan tarkistusAsianajaja ymmärsi heti, millaista lisäarvoa hänen palvelustaan tilanteessani halusin. Asiani käsiteltiin tehokkaasti mutta riittävällä laajuudella.
Tom B.10/10Avustaminen kiinteistön kaupassa
Finnor As Suomen Sivuliike10/10Riita-asia vuokra- ja takausvastuusaatavista
Jaana R.10/10Avustaminen kiinteistön myynnissä ja hallinnanjakosopimuksen laatimisessaErittäin hyvää ja ripeää toimintaa tilanteessa, jossa nopeasti tarvitsimme apua hallinnonjakosopimuksen tekemiseen.
Teemu S.10/10AsuntokauppariitaKaikin puolin loistavaa asiakaspalvelua. Hyvä ja asiallinen yhteydenpito ja eri vaiheiden läpikäynti asiakkaan kanssa. Lämmin kiitos ja helposti voin suositella teitä niin pienempiin kuin isompiinkin oikeudellisiin pulmiin.
Saana M.10/10Avustaminen kiinteistökaupassaSain nopean yhteydenoton talokauppoihin liittyvän ongelman ratkaisemiseksi. Mieltäni ja alkavaa stressiä rauhoitti tunne luottamuksesta asiantuntevaan ja jouhevaan asioiden hoitamiseen.
Yksityishenkilö10/10Työsuhteen irtisanomiseen liittyvä konsultaatioAsiakkaan arvostava kohtaaminen ammatillisuudesta tinkimättä oli sellaisella tasolla, mihin muut asianajotoimistot eivät ole mielestäni yltäneet. Voin suositella lämpimästi.
Vauhtivirta10/10Juridinen konsultaatio
Länsirannikon koulutus Oy WinNova10/10KoulutusOlemme erittäin tyytyväisiä ja toivomme yhteistyön jatkuvan pitkään. :)
Jonna D.10/10Konsultaatio koskien okt-urakkaaPia-Maria Kulmala hoiti asiamme niin hienosti, ettei vastapuolella ollut mitään sanottavaa. Säästimme pitkän pennin luottamalla häneen!
KEP Automaatio Oy10/10SopimusasiaTimon palvelu ja osaaminen on hyvää / ammattitaitoista. Eikä menee turhaa aikaa.
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupa kertoaHelposti lähestyttävä tapa toimia ja hyvää palvelua ilmaispuheluista (aluksi neuvontaa) alkaen. Kiitos!
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupa kertoaAsian käsittely sujuvaa ja tehokasta – kiitos!
As Timpurinhovi Oy10/10Oikeudellinen avustaminen huoneiston haltuunottoon liittyvissä asioissaHeikkilä & Co hoitaa juridiset toimenpiteet ja prosessit asiantuntevasti ja asiakkaan kannalta ymmärrettävästi ja läpinäkyvästi. Toimenpiteiden edellyttämät juridiset muodollisuudet hoituivat jämptisti . Erityisenä mainintana laskutus on läpinäkyvää ja kohtuullista pienille asiakkaille.
Eeva K.10/10Valituksen laatiminen maaoikeuteenHyvä, asiantunteva palvelu.
Yksityishenkilö10/10Avioehtosopimus
Sami P.10/10Ei ole lupa kertoaMahtavaa palvelua. Hienoa miten asioihin oikeasti paneudutaan ja tehdään työ kunnolla loppuun asti. Oli vastinetta rahalle. Iso kiitos!
Mika K.10/10VahingonkorvausvaatimusErittäin ystävällinen ja asiallinen palvelu.
Eneroc Oy10/10Ei ole lupa kertoa
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupa kertoaKiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta.
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupa kertoaKoin saavani todella hyvää palvelua ja koin, että asiani hoidetaan ammattitaidolla ja nopeasti. Erityiskiitos aktiivisesta yhteydenpidosta ja tilanteessa ajantasalla pitämisestä. Tapaus oli itselleni hyvin stressaava, mutta yhtiönne otettua sen hoitaakseen, sain taas yöt nukuttua.
Yksityishenkilö10/10Ei lupa kertoaToivottavasti ei tapahdu elämässä enää sellaista että tarvitaan juridista apua, mutta jos niin käy, niin tiedän kenen puoleen kääntyä.
Northcom Oy10/10Ei ole lupa kertoaTimon kanssa aina toimunut kaikki hienosti.
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupa kertoaSain teiltä avun tilanteeseen erittäin nopealla aikataululla, kun akuutti tilanne iski perjantaina iltapäivällä ja vaati toimia jo maanantaiaamuun mennessä. Ystävällinen vastaanotto ja palvelu sekä selkeys puhelun aikana rauhoittivat. Jo lauantaina asianajaja oli perehtynyt asiaani ja sain sähköpostiini niin kattavan vastauksen, että sain sen pohjalta itse tehtyä vastaehdotuksen työsuhteen päättämissopimuksesta silloiselle työnantajalleni. Maanantaiaamuna ennen (ex-)työnantajani tapaamista oli vielä puhelinaika asianajajalle, jolloin sain tarvittavat tarkennukset asiaani. Lopputulos oli erinomainen, sillä sain sopimukselta kaiken haluamani ja sellaisen, mitä en ennen yhteydenottoa teihin olisi osannut pyytää. Suurkiitos! Sopimuksen myötä syntyneestä rahallisesta korvauksesta oli helppo maksaa toimistollenne laskun loppusumma.
Yritys10/10Ei ole lupa kertoaLopputulos kannaltamme oli erinomainen.
Yksityishenkilö10/10Ei ole lupa kertoaSimo Raition kanssa kaikki sujuu, kuten on sovittu.
Yritys10/10Vapaaehtoinen konkurssi
Invertion Oy10/10Oikeudellinen konsultointi
Jawapipe Oy9/10Liiketilan vuokra-asiaHomma luonasi tosi hyvin.
Auli R.9/10Täydennysperukirja ja lainhuutoasiaKaikki meni hyvin.
Tea L.9/10Asuntokauppariita
Liedon LVI-Työ Oy9/10Arvonmääritys
SH-Teksor Oy9/10Ei ole lupa kertoaGood job!
Cargo Safe Oy9/10Ei ole lupa kertoaHommat ovat hoituneet mutkitta. Aina korrektia ja jämptiä palvelua. Suosittelen!
Topmec Oy9/10Ei ole lupa kertoa
Kari L. 9/10Kiinteistökaupan reklamaatioKesälomat osuivat ikävästi tapauksen ajankohtaan ja jouduin tekemään ratkasuja jolloin tapaukseni näkökulmasta ne eivät olleet suotuisia.
Kari S.9/10Hinnanalennusvaatimukseen vastaaminen
Karoliina O,9/10Avustaminen asuntokaupoissa
Auli R.9/10Perukirjan laatiminen ja lainhuudon hakeminenKaikki meni ok.
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaSain selkeät ohjeet, miten edetä asiassani. Asia saatiin hyvien neuvojen ansiosta ratkaistua ilman oikeudenkäyntiin tmv. turvautumista. Lisäksi koin neuvottelutilanteet erittäin miellyttäviksi, joten voin sydämellisesti suositella palveluanne!
Eeva K.9/10Valituksen laatiminen maaoikeuteenAsiamme hoidettu asiantuntevasti joka johti toivomaamme tulokseen.
Maarit N.9/10Osakkaan, taloyhtiön korjausvastuu ja vahingonkorvausvastuuJuristi oli tarkka ja perusteellinen. Hän myös otti huomioon asiakkaan stressin ja paineen. Harmi että sattui pitkä sairasloma, vahinko. Mutta pääasia että voitettiin case 9/10 (pienellä nahkapäätöksellä).
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaAsiointi sujui lopputulosten kannalta hyvin ja mutkattomasti. Etenkin asuntomyyntiin laadittu valtakirjamalli osoittautui kullan arvoiseksi erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa, johon sitä sitten jouduttiin soveltamaan. Pariin otteeseen olisin tapausten hoidossa halunnut nopeampaa vastausta sähköpostikysymyksiin. Perukirjaan liittyvään yritysomaisuuden käsittelyyn olisin kaivannut enemmän konkreettista neuvontaa, koska yritysasioita mainostettiin Heikkilä & Co. erityisosaamisalueena. Käytännössä näitä asioita jouduttiin pähkäilemään vielä toimeksiannon päättymisen jälkeen yrityksen kirjanpitäjän kanssa. Tosin kirjanpitäjän kontribuutio itse toimeksiannon aikana oli käsittämättömän hidasta, mikä haittaisi asioiden selvittämistä. Perunkirjasta olisi voinut hyvin toimittaa myös Word-version asiakkaalle pdf:n lisäksi, jotta siihen olisi helposti voinut tehdä pieniä säätöjä, mutta tämä lienee lakitoimiston toimintatapakysymys.
Lasse L.9/10AsuntokauppariitaSaara Adler hoiti tapauksemme loistavasti. Hän toimi erittäin ammattitaitoisesti sekä asiantuntevasti. Yhteydenpito oli selkeää ja hän piti meidät ajantasalla sovitusti koko tapauksemme ajan.
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaAsianajaja ja asiantuntija esiintyivät vakuuttavasti ja rauhoittavasti ja empaattisesti koko prosessin ajan, vaikka vastapuolen oikuttelu häiritsi asian etenemistä. En halua tapaustamme julkiseksi, koska vastapuolen käytös oli arvaamatonta ja voi olla sitä edelleen.
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaPalvelu oli asiantuntevaa ja tarvitsemani asiakirja tehtiin nopeasti.
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaAsiat tulivat kuntoon sovitusti.
Jussi K.9/10Reklamaatioon vastaaminen kiinteistökaupassa
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaSirpa teki ensiluokkaista työtä ja mikäli minä tai yritykseni tarvitsee koskaan lakiapua, tiedän kenen puoleen kääntyä.
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoa
Asiointi oli varsin sujuvaa ja jäi hyvä vaikutelma. Talokauppaan liittyvässä hinnankorotuskiista-asiassa ajauduttiin monisyiseen kauppasopimuksen sisältöasiaan missä olisi kenties kaivannut lisäksi vankkaa kaupankäynti- ja neuvotteluosaamista, niin kaupankäyntiin kuin rakentamiseen liittyen. Tämä toki olisi vienyt aikaa ja nostanut kuluja eikä takeita paremmasta lopputuloksesta olisi ollut. Lopputulokseen olin kuitenkin varsin tyytyväinen, vaikka sopuratkaisu jäi hyvin laihaksi eli nälkä jäi. Voi olla, että olen joskus tulevaisuudessa teihin yhteydessä jos uusia juridisiahaasteita kohtaan. Mukavaa Joulunodotusta!
Yksityishenkilö9/10Ei ole lupa kertoaHyvää asiakaspalvelua, kiitettävällä nopeudella tuli vastaukset. Selkeästi kerrottiin miten edetään ja sen mukaan myös toimittiin.
Hoiva MiMi Oy8/10Yrityskauppa-asiaMikäli on ollut reklamaatiota, tämäkin on fiksusti hoidettu. :)
Rva K.A.Koskisen Tili- ja toimistopalvelu Oy8/10Ei ole lupa kertoaAsia meni kuten sovittiin. Tämä riitti tällä kertaa. Tilitoimistona olen tyytyväinen, että meillä on kontakti olemasas ja voimme aina tapauskohtaisesti pyytää palevluitanne. Olen varsin tyytyväinen palveluunne.
Tropical Zoo Oy8/10Aiheutuneen haitan ja vahingon minimointi / korvaaminen
Suomen Maaseutuvälitys Oy LKV8/10Riita-asia välitysliikkeen vastuusta kiinteistökaupassa Annan hyvän arvosanan Pekka Vainion toiminnasta sopimuksen muotoilussa
Inge Löök Oy8/10Riita-asia
TIN-HOLDING Oy8/10Vuokrasaatavan periminen ja häätö
Kokema Oy8/10Sopimuskonsultaatio
Teippimestarit Oy8/10Osakasluettelon laatiminen ja kääntäminen
Yksityishenkilö8/10Ei ole lupa kertoaYstävällinen, auttavainen, selkeä palvelu raskaan tilanteen keskellä.
Yksityishenkilö8/10Ei ole lupa kertoa
Ira A.8/10Asuntokaupan reklamaatioKiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta.
Juhani J.VuokrasopimusasiatHomma luonasi tosi hyvin.

Ota yhteyttä

Ensimmäinen puhelu on veloitukseton kartoituspuhelu.

Lähipalvelupisteet:
Helsinki (Vantaa ja Espoo) | Turku | Tampere | Rauma | Uusikaupunki

Etäpalveluna:
Lahti | Jyväskylä | Vaasa | Kuopio | Seinäjoki | Lappeenranta | Hämeenlinna | Kouvola | Mikkeli | Joensuu | Oulu | Rovaniemi

Janne Harju

010 289 9426

Tarvekartoitus ja myynti

Jani Karlsson

010 289 9407

Tarvekartoitus ja myynti

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.