Jenna Laakso

Juristi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Lisäksi olen opiskellut kansainvälistä sopimus- ja rikosoikeutta sekä myös EU-oikeutta vaihto-opiskeluideni yhteydessä Kaarlen yliopistossa Prahassa.

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt erityisesti yritysten välisten riita-, konkurssi- ja saneerausasioiden parissa. Aiempi työhistoriani perintäalalla sekä rahoitusalalla on antanut hyvät valmiudet toimivan liiketoiminnan ja sen taloudellisen taustan ymmärtämiseen.

Pidän innostavana sitä, että saan olla tekemisissä ihmisten parissa sekä aidosti auttaa heitä elämän pulmakohdissa tai muutoin mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Minulle onkin erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat keskittyä puhtaasti heille tärkeisiin asioihin, jolloin juridisten ratkaisujen löytäminen jää minun tehtäväkseni.

Vapaa-ajalla minut löytää lenkkipolulta kultaisennoutajani kanssa, missä rentoudun samalla podcasteja kuunnellen. Lisäksi innostun helposti kokeilemaan myös uusia urheilulajeja – viimeisimpänä innostuksena onkin ollut kesäkaudella suunnistus ja talvella hiihto. Aktiivisen elämän vastapainona löydän kuitenkin usein itseni myös hyvän sarjan parista sohvalta irtokarkkeja syöden.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.