Tuula Vesalainen

Juristi, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Olen valmistunut Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2012 ja työskennellyt valmistumisestani lähtien lakiasiain- ja asianajotoimistossa lakimiehenä ja asianajajana. Varatuomarin arvonimen sain suoritettuani vuoden mittaisen tuomioistuinharjoittelun Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Tuomioistuinharjoittelussa sain arvokasta kokemusta tuomarintyöstä. Samalla huomasin, että sekä tuomarin että asianajajan työt edellyttävät samanlaisia henkilökohtaisia ominaisuuksia; periksiantamatonta asennetta, tarkkuutta, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Juuri nämä ominaisuudet ovat vahvuuksiani.

Minulle on tärkeää hoitaa jokaisen asiakkaan toimeksianto asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti siten, että tavoiteltu lopputulos on mahdollista saavuttaa. Riita-asioissa olen ensisijaisesti sovinnollisen ratkaisun kannattaja, sillä se on yleensä kustannustehokkain ja asiakkaan edun kannalta paras vaihtoehto. Valitettavasti sovintoratkaisu ei kuitenkaan aina ole mahdollinen ja riita johtaa oikeudenkäyntiin. Tällöin ryhdyn arkailematta toimeen; oikeudenkäynteihin liittyvä kilpailuasetelma saa minut tekemään lujasti töitä sen eteen, että juttu voitetaan.

Heikkilä & Co Oy:ssä hoidan pääasiassa riita-asioita sekä työ- ja sopimusoikeudellisia asioita. Näiden lisäksi työskentelen konkurssipesiin liittyvien tehtävien parissa.

Vapaa-ajalla harrastan ja kilpailen triathlonissa. Vaikka harrastan tavoitteellisesti, haluan säilyttää tekemisessä rentouden. Mottoni onkin ”ilon kautta”. Näkemykseni mukaan, kun on motivoitunut ja tekee sitä mistä pitää, se näkyy kehittymisenä ja hyvinä tuloksina. Sama pätee myös työhön.

Tuulan työtapaa eräs asiakas kuvaili näin:

”Saatiin vihdoin tuomio asiassani, ja ratkaisu mun hyväksi. Tuula teki todella hyvää ja vakuuttavaa työtä. Oli tarkka, säntillinen ja kuunteli mua hyvin koko prosessin ajan. Tässä oli myös paljon todistelua ja pieniä yksityiskohtia. On saanut olla tarkkana. Mä oon tyytyväinen.”

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.