Saara Adler

Juristi

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Opintojeni ohella työskentelin lähes kolmen vuodan ajan avustavana lakimiehenä Heikkilä & Co Oy:ssa, pääsääntöisesti kiinteistö- ja asumistiimimme apuna. Valmistuttuani siirryin virallisesti osaksi toimistomme juristitiimiä. Työni painopisteenä on toimistomme yhteiskannejutuissa avustaminen sekä kiinteistö- ja asumispuolen asiat, mutta hoidan tarpeen mukaan myös muita toimistomme osaamisalaan kuuluvia asioita kuten esimerkiksi sopimusasioita.

Juristin työssä ehdottomasti parasta on onnistumisen tunne. On aina mukavaa, kun asiakas on aidosti tyytyväinen saamaansa palveluun ja palaa kenties asiakkaaksemme toisenkin kerran. Mielestäni juttujen hoitamisessa tärkeää on yhtäältä asiantuntemus, jota asiakkaamme meiltä ostaa, mutta toisaalta jutun hoitamisen onnistumista määrittää myös avoin ja läpinäkyvä viestintä asiakkaan suuntaan. Koen tärkeäksi, että asiakas tietää, miten jutussa tullaan etenemään, mitä me teemme asiakkaan puolesta, millaista lopputulosta voidaan odottaa ja millä aikataululla.

Vapaa-ajallani intohimoni suuntautuu taiteeseen, käsitöihin ja kirjoittamiseen. Romaanikäsikirjoituksen – jonkin niistä monista, joita en ole uskaltanut tarjota kenenkään luettavaksi – julkaiseminen on ollut ikuisuusprojektini jo vuosikausia. Nautin myös luonnosta ja viikonloppumökkeilystä Turun saariston rauhassa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.