Ravintola-/baari-/yökerho-/majoitusyrittäjä – Pohjola Vakuutuksen asiakkaan oikeus epidemiakorvauksiin

Ravintolasi/baarisi/yökerhosi/majoitusliikkeesi toiminnan rajoittaminen korona-aikana saattaa oikeuttaa sinut epidemiakorvaukseen, vaikka OP Pohjola Vakuutus toisin väittäisi

Toimi pikaisesti

Keräämme asiakkaiksemme ravintola-alan yrityksiä, joilla on ollut OP Pohjolan keskeytysvakuutus korona-aikana. Avustamme korvauksen saamisessa, mutta toimi ja ota yhteyttä pikaisesti. Otamme ryhmään jäseniä aina siihen saakka, kunnes jätämme kanteet.

Autamme vahinkoilmoituksen ja korvausvaatimushakemuksen tekemisessä, ellet ole sitä vielä tehnyt. Jos olet ja olet saanut kieltävän korvauspäätöksen tai jos saat kieltävän päätöksen tekemäämme korvaushakemukseen, haemme oikeusturvavakuutuspäätöksen, laadimme kanteen käräjäoikeuteen puolestasi ja ajamme asiaasi.

Ryhmämme kasvaa hyvää vauhtia – jo useita kymmeniä sopimuksia

Koska haemme asiakkaiksemme isoa joukkoa ravintola-alan yrittäjiä, korvauksen hakeminen avullamme tulee yksittäiselle yrittäjälle edullisemmaksi ja helpommaksi kuin korvausvaatimuksen ajaminen yksin.

Kanssamme helppo prosessi

Olemme tehneet tämän sinulle helpoksi, erityisesti koska ymmärrämme, että poikkeusaika stressaa. Älä viivyttele, vaan anna meidän auttaa.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita 010 289 9407 / Jani Karlsson.

Julkaisimme myös blogin aiheesta. Se on luettavissa täällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.