Jukkatalon konkurssi – talopaketin tilanneille juridista apua Heikkilä & Co:lta

Jukkatalon konkurssi – talopaketin tilanneille juridista apua Heikkilä & Co:lta

Jos olet tilannut Jukkatalon ja talonrakennusprojektisi on kesken, ole nopeasti yhteydessä joko soittamalla 010 289 9407, sähköpostitse jani.karlsson@heikkilaco.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja soitamme sinulle.

Me Heikkilä & Co:ssa olemme valmiiksi pohtineet sitä, mitä kaikkea tähän tilanteeseen kannaltasi liittyy. Jukkatalon konkurssipesä versus talopaketin tilanneet asiakkaat -asiassa tulee olla osaamista sekä kiinteistöjuridiikasta että konkurssipesän hoidosta. Juristimme tekevät näitä molempia jatkuvasti.

Jukkatalon konkurssi – miksi olla yhteydessä Heikkilä & Co Oy:öön?

Jukkatalo, maan toiseksi suurimman pientalovalmistaja, joka on palvellut asiakkaita yli 50 vuoden ajan, konkurssi on herättänyt huomattavaa huolta ja epävarmuutta. Tämä yllättävä konkurssi on aiheuttanut erityistä epävarmuutta niille asiakkaille, joiden rakennusprojektit ovat vielä kesken raportoi Yle.

Jukkatalon konkurssi konkurssiin, se voi aiheuttaa monimutkaisia oikeudellisia tilanteita sinulle, erityisesti, jos rakennusprojektisi on aloitettu. Lakimiehen avulla voitte selvittää:

  1. Selvittää oikeutenne ja mahdollisuutenne korvauksiin.
  2. Ymmärtää tilaussopimuksen ehdot ja miten konkurssi vaikuttaa niihin.
  3. Saada neuvoja siitä, miten suojata itsensä mahdollisilta lisäkustannuksilta, konkurssipesän maksuvaatimuksilta tai rakennusurakan viivästyksiltä.
  4. Mahdollisia vakuus- tai takuukysymyksiä.
  5. Saada apua neuvotteluissa muiden osapuolten, kuten alihankkijoiden tai uusien rakennusyritysten, kanssa.

Konkurssitilanteessa on monia muuttujia, ja oikeudellinen neuvonta ja toimenpiteet auttavat sinua navigoimaan ongelmien läpi ja varmistaa, että heidän etusi suojataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.