Jani Karlsson

Myynti- ja markkinointijohtaja

Olen toimistomme myynti- ja markkinontijohtaja, eli sijoitan aikaani päivittäin niin, että löydämme apuamme tarvitsevat yritykset ja yrittäjät, tutustun heihin ja heidän tarpeisiinsa ja hankin kuhunkin tarpeeseen oikeanlaisen asiantuntijan.

Kokemukseni yrittäjänä selkeyttivät näkemystäni siitä, että yrittäjävetoiset yritysasiakkaamme tarvitsevat helposti lähestyttävää monipuolista lakiapua yhdeltä luukulta. Heikkilä & Co:hon minut toi tunne siitä, että juuri tähän tarpeeseen toimisto haluaa tuoda parempia ratkaisuja. Yhdessä koko tiimin kanssa pystymme tarjoamaan apuamme ja mielenrauhaa yrittäjille ja perheyrityksille, joiden varassa maamme vaurauden kasvattaminen lepää, ja joista jokainen on työnteon ammattilaisurheilija.

Koko parikymmenvuotisen urani ajan työni on sisältänyt pääasiassa verkostoitumista, tarpeiden kartoitusta, ihmisiin vaikuttamista, viestintää, yritysten ja liiketoimintamallien ymmärtämistä ja lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Toisin sanoen, olen myynnin ja markkinoinnin pitkän linjan konkari. Olen tehnyt tätä työtä niin Suomessa, Brittein saarilla, kaikissa Pohjoismaissa kuin muuallakin maailmassa. Olen saanut tutustua erittäin monipuolisesti konkreettisten tuotteiden, palveluiden ja jopa vain ajatusten tuotteistukseen, myynnin tekniikoihin ja myyntikanavien kehittämiseen. Lisäksi olen tehnyt kokonaisvaltaista liiketoiminnan kehittämistä juuri niin laajasti kuin osaat kuvitellakin; aina yrityksen perustamisesta sen myymiseen ja kaikkea siinä välissä. Yrittäjäurani osui vuosiin 2010-2020 ja siihen ajanjaksoon mahtuu yrityskauppakonsultaatiota, lakiasiaintoimiston perustaminen ja siitä luopuminen sekä kansainvälisen korkean teknologian start-upin käynnistäminen.

Liikkuminen on minulle tärkeä tapa viettää vapaa-aikaa sekä pitää kehoni ja mieleni kunnossa. Nykyään päälajini on crossfit, mutta sekaan mahtuu myös salibandya ja polkujuoksua. Pidän crossfitista sen monipuolisuuden ja haasteellisuuden vuoksi. Lajissa voi aina parantaa tekniikkaa, liikkuvuutta tai kestävyyttä, jotta päivän harjoitus menee vieläkin paremmin.