IIkka Kiesi

Juristi, varatuomari

Minulla on noin 10 vuoden työkokemus monipuolisista juristin tehtävistä. Valmistuin Turun yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2014 ja varatuomarin arvonimen sain vuonna 2021 suoritettuani tuomioistuinharjoittelun Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa ja Helsingin hallinto-oikeudessa.

Jo ennen valmistumistani oikeustieteen maisteriksi, urani lähti liikkeelle kesätöistä Verohallinnosta, jossa työskentelin niin perintö- ja lahjaverotuksen kuin yrittäjäomistajien tuloverotuksen valvontatehtävissä. Kesätyöt antoivat inspiraation erikoistua myös näitä aihepiirejä käsitteleviin oikeudenaloihin. Juristin työuralla olen syventynyt laajemmin perhevarallisuuden hoitoa ja omistajayrittäjän arkea askarruttaviin juridisiin kysymyksiin.

Nykyään olenkin erikoistunut perhe- ja jäämistöoikeuteen, yhtiöoikeuteen ja vero-oikeuteen. Erityisesti minua kiinnostavat toimeksiannot, joissa yhdistyvät edellä mainittuja oikeudenaloja koskevat kysymykset, kuten erilaisissa PK-yritysten rakenne- ja sukupolvenvaihdossuunnittelussa sekä yksityishenkilöiden jäämistösuunnittelussa. Näiden lisäksi neuvon yrittäjiä osakassopimuksissa ja perheoikeudellisten asiakirjojen laatimisessa. Palveluni eivät rajoitu vain ennakolliseen jäämistö- ja verosuunnitteluun, vaan hoidan myös perunkirjoituksia, osituksia ja perinnönjakoja sekä yrittäjille että muille yksityishenkilöille.

Aiemmin olen työskennellyt pankkimaailmassa varainhoidon juristina Nordealla sekä juristina ja veroasiantuntijana eräissä muissa laki- ja veropalveluita tarjoavissa lakiasiaintoimistoissa ja verokonsultointiin erikoistuneessa yhtiössä. Juristina pyrin tarkastelemaan asioita kokonaisvaltaisesti, mikä tarkoittaa parhaan ratkaisun etsimistä huomioiden monipuolisesti asiakkaan taustatilanteen ja asiaan liittyvät juridiset ja verotukselliset näkökulmat.

Vapaa-ajalla minut voi löytää hikoilemasta crossfit-salilta tai lenkkipolulta. Kesäisin minut voi bongata myös golfkentältä etsimästä palloa. Urheilun ja ulkoilun lisäksi nautin myös hyvistä elokuvista, kirjoista ja peleistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.