Blue Finance / osinkotuottoa.fi sijoittajien etsintä

Blue Finance / Osinkotuottoa.fi pikavippifirman osakkaat – etsimme yhtiöihin sijoittaneita asiakkaiksemme

Blue Finance (osinkotuottoa.fi) -yhtiöön liittyen epäillään törkeää petosta ja poliisi on aloittanut esitutkinnan asiasta Turun Sanomien artikkelin mukaan. Lisäksi yhtiö on keskeyttänyt osingonmaksun piensijoittajien omistamille osakkeille ja yhtiöjärjestyksen mukaisista lunastusvaatimuksista on kieltäydytty.

Edustamme kasvavaa joukkoa sijoittajia mahdollisina asianomistajina edellä mainitussa rikosasiassa, tarkoituksenamme saada näiden osakkeenomistajien yhtiöön sijoittamat varat korkoineen takaisin. Pyrimme saamaan mahdollisimman ison joukon Blue Financen osakkaita asiakkaiksemme, sillä suuremman joukon asianhoitajana tomiminen tarkoittaa asian hoitamiseen liittyvien kulujen pysymistä kohtuullisina ja joukkovoimaa asioita hoidettaessa.

Jos olet sijoittanut kyseisten yhtiöiden osakkeisiin, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoomme lisätietojen saamiseksi ja jatkotoimenpiteistä sopimiseksi.

Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi myynti- ja markkinointijohtaja Jani Karlssonille osoitteeseen jani.karlsson@heikkilaco.fi tai alla olevaan lomakkeeseen ja lisäämme sinut sähköpostilistallemme. Antamalla pyydetyt tiedot et sitoudu muuhun kuin vastaanottamaan aiheesta tulevaa viestintää. Mahdollisesta toimeksiannosta sovitaan aina erikseen kirjallisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.