Isännöintikartelli – korvausten hakeminen

Vastatkaa seuraavaan kysymykseen saadaksenne selvyyden, onko taloyhtiönne mahdollisesti kärsinyt vahinkoa isännöintikartellissa

1. Onko taloyhtiönne isännöitsijänä toiminut joku alla listatuista isännöintitoimistoista vuosina 2014-2017?

  • Realia Services Oy (Arenna Oy:n (ent. Colliers Isännöinti Finland Oy ja Ovenia Isännöinti Oy) osallisuudesta) ja Colliers International Finland Group Oy (ent. Ovenia Group Oy)
  • Isännöinti Ilkka Saarinen Oy
  • OP Koti Kainuu Oy (entinen OP Kiinteistökeskus Kainuu Oy)
  • Oulun kiinteistötieto Oy ja Suomen Kiinteistöhallinta Oy (Isännöintipalveluita tarjotaan alueellisten Kiinteistö-Tahkola -nimisten yritysten kautta)
  • Realia Services Oy (ent. Realia Isännöinti Oy)
  • Realia Group Oy ja Realia Holding Oy
  • REIM Group Oy Ltd ja REIM Hämeenlinna Oy

Jos vastaus on kyllä, on mahdollista, että taloyhtiönne on kärsinyt taloudellista vahinkoa ja maksanut liikaa isännöintipalveluista.

Isännöintikartelli – miten hakea korvauksia?

Korvausten hakeminen on vaativa prosessi, jossa taloyhtiönne on hyvä ottaa yhtiömme edustamaan teitä. Meillä on siihen vaadittava kartellijuttuosaaminen ja kokemus.

Aiomme edustaa satoja taloyhtiöitä, jolloin pystymme tarjoamaan niille kustannustehokkuutta.

Aloitus aiesopimuksella

Keräämme parhaillaan aiesopimuksia taloyhtiöiltä asian hoitamiseksi. Aiesopimuksesta ei synny taloyhtiöllenne kustannuksia, mutta varmistatte sillä, että voimme pitää teihin yhteyttä ja pienennätte mahdollisen saatavanne vanhenemisen riskiä. Sovittaessa me tulemme pitämään huolen siitä, että hakemuksenne toimitetaan ajoissa ja oikean muotoisena käsittelyyn.

Mitä teet seuraavaksi?

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja kirjoita viestikenttään sana ”Isännöintikartelli”, ja me olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.