Meeri Vihersaari

Assistentti, markkinointi

Positiivinen asenne antaa hyvää mieltä sekä tyytyväisiä asiakkaita

Edellisessä työssäni toimin asuntojen ja kiinteistöjen parissa, kiinteistönvälittäjänä. Tätä edeltävä työkokemukseni koostuu media- ja printtialalta. Työhistoriani kautta minulta löytyy osaamista ja kokemusta markkinoinnista, asiakaspalvelusta sekä asunto- ja kiinteistöalalta.

Tehtäviini kuuluu juristien avustaminen, markkinointi, sosiaalinen media sekä asiakaspalvelutyö. Teen asiakaspalvelutyötä ammattitaidolla, monipuolisella osaamisella sekä suurella sydämellä. Jokainen asiakas pitää kohdata yksilönä, lämmöllä. Minulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot sekä positiivista asennetta, mikä auttaa kohtaamaan haasteet ja ratkaisemaan ne tehokkaasti.

Olen myös erittäin aikaansaava ja tarkka, joten asiakkaat sekä työtoverini voivat varmasti luottaa siihen, että asiat hoidetaan huolellisesti ja ajallaan. Työstäni tekee mielenkiintoisen se, että pystyn hyödyntämään osaamistani monipuolisesti sekä kehittymään aina lisää. Pidän myös siitä, että työssäni kohtaan erilaisia ihmisiä ja voin auttaa heitä löytämään tarpeisiinsa parhaat ratkaisut. Vaihteleva ja monipuolinen työ pitää minut motivoituneena.

Vapaa-aikana minut voi löytää koiran kanssa ulkoilemasta, sohvalla rentoutumasta perheeni kanssa, pihatöiden parista tai syksyisin sienimetsältä. Suurin sienisaaliini onkin yli 100 litraa yhdeltä syksyltä! Salainen paheeni on herkuttelu, varsinkin donitsit ovat suuri intohimoni.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.