Kristian Hyvönen

Juristi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Erityisenä osaamisalueenani sekä ammatillisen mielenkiintoni kohteena ovat asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät toimeksiannot sekä työoikeuteen liittyvät tehtävät. Koska asuntokaupoissa kysymys on usein ihmisen elämän keskeisimmistä intresseistä, niin taloudellisesti kuin psyykkisesti, suhtaudun niihin vastaavalla vakavuudella ja vastuullisuudella. Asiakkaan tulee tietää oikeutensa ja samalla ymmärtää mahdolliseen oikeudenkäyntiin liittyvät riskit.

Myös tietosuoja-asiat ovat minulle tuttuja. Erilaiset organisaatiot voivat profiloitua edelläkävijöinä hyvien tietosuojakäytänteidensä kautta. Autan asiakkaitamme mielelläni myös IPR-asioissa, erityisesti tavaramerkkeihin liittyen.

Valmistuin Lapin yliopistosta oikeustieteiden tiedekunnasta vuonna 2004. Sen jälkeen olen työskennellyt eri asianajotoimistoissa, viimeiset 10 vuotta yksityisyrittäjänä ennen Heikkilän toimistoon siirtymistä, joten ymmärrys myös yrittäjyyteen ja yritystoimintaan on juurtunut tekemiseeni vahvasti.

Minulla on kokemusta sadoista oikeudenkäynneistä. Kokemusta ihmisten elämänkirjon mitä moninaisimmista asioista ja tilanteista sekä ratkaisujen etsimisestä niihin on kertynyt siten jo pitkältä ajalta.

Asiakkaat ovat sanoneet, että olen helposti lähestyttävä. Lähestymistapani onkin hyvin ihmis- ja asiakaskeskeinen. On tärkeää, että asianajajan tavoitettavuus on helppoa ja kynnys lähestyä asianajajaa matala, minkä pohjalta luottamuksellista suhdetta on hyvä lähteä rakentamaan. Luottamus muodostuu viime kädessä kuitenkin tekemisen kautta, joten tinkimätön työskentely asiakkaan hyväksi on toimintani perustana. Tehtäväni on auttaa asiakasta hahmottamaan oikeudellinen tilanteensa ja eri etenemisvaihtoehdot.

Haen pohjaa innostuneeseen tekemiseen työn itsensä lisäksi lenkkipoluilta, valkoisenpaimenkoiran pennun kouluttamisesta, eskari-ikäisen poikamme kanssa peuhaamisesta, mielenkiintoisten tieteellisten artikkeleiden lukemisesta ja muustakin kirjallisuudesta sekä retkeilystä ja vaeltamisesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.