Janne Harju

Asiakkuusvastaava

Toimin Heikkilä & Co:ssa asiakkuusvastaavana. Päivittäiset työtehtävät liittyvät pääsääntöisesti asiakasrajapinnassa toimimiseen yhdessä myyntijohtajamme Jani Karlssonin kanssa. Yhteistyö Janin kanssa ulottuu muutamien vuosien päähän, jolloin vielä opiskelin liiketaloutta Vaasan ammattikorkeakoulussa. Sittemmin olemme koeponnistaneet erilaisten projektien kautta ja tehtäväni jalostui 2022 aikana buukkauksesta huomattavasti laajemmaksi kokonaisuudeksi.

Työuraani luonnehtisin kohtuullisen monipuoliseksi. Vaikka pääpaino on pitkälti ollut myynnisä sekä asiakaspalvelussa niin paljon on tehty myös toimiston ulkopuolella erilaisten asennusten ja rakennusalan työtehtävien tiimoilta. Myyntiä olen tehnyt laidasta laitaan ja ehkä mieleenpainuvimpana kokemuksena sanoisin ns. luukuttamisen eli ovelta ovelle kiertämisen – mielenkiintoista ja opettavaista aikaa niin hyvässä kuin huonossa.

Vapaa-aikani vietän tyttöystäväni sekä liian lukuisten harrastusten parissa. Sulan veden aikaan vapaa-aika kuluu pitkälti kalastellessa ja kuvatessa niin diginä kuin filminäkin. Kotosalla aika kuluu pieniä käyttöesineitä metallista ja nahasta näpertäessä sekä kuvaamaani materiaalia kehittäessä ja editoidessa. Takomaankin yritän aina mahdollisuuksien mukaan päästä silloin kun kursseja satutaan järjestämään.