GF Moneyn ja OPR Financen piensijoittajien etsintä

GF Money ja OPR Finance eivät lunasta sijoittajiensa osakkeita ja sijoittajien rahat ovat jumissa – etsimme yhtiöihin sijoittaneita asiakkaiksemme

GF Money Consumer Finance Oy (entinen lainasto.fi) ja OPR Finance Oy (entinen tuottoa.fi) ovat keskeyttäneet osingonmaksun piensijoittajien omistamille osakkeille. Lisäksi yhtiöjärjestyksen mukaisista lunastusvaatimuksista on kieltäydytty.

Tarkoituksenamme on edustaa, näissä kahdessa toisistaan erillisissä asioissa, laajoja GF Money:n ja OPR:n piensijoittajajoukkoja. Suuremman joukon saaminen asiakkaiksemme tarkoittaa asian hoitamiseen liittyvien kulujen pysymistä kohtuullisina ja joukkovoimaa asioita hoidettaessa. Ensimmäiset GF Moneyn piensijoittajat ovatkin jo allekirjoittaneet asiassa toimeksiantosopimuksen kanssamme.

Jos olet sijoittanut kyseisten yhtiöiden osakkeisiin, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoomme jatkotoimenpiteistä sopimiseksi.

Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi myyntijohtaja Jani Karlssonille osoitteeseen jani.karlsson@heikkilaco.fi tai alla olevaan lomakkeeseen ja lisäämme sinut sähköpostilistallemme. Antamalla pyydetyt tiedot et sitoudu muuhun kuin vastaanottamaan aiheesta tulevaa viestintää.

Julkaisimme myös blogin aiheesta: GF Money ei lunasta sijoittajien osakkeita.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.